share

Для дому

Щорічно ми споживаємо все більше і більше електроенергії, і якщо ви читаєте це, то скороіше за все ви свідома людина, яка думає про майбутнє нашої планети. За допомогою сонячної станції ви можете економити, заробляти, а також забезпечувати безперебійне живлення свого будинку, або взагалі перейти на повну автономність, наприклад у місцях - де немає електромереж, або підключення до них коштує величезних коштів.

Компанія Solar Technology пропонує широкий вибір рішень сонячних електростанцій для домашнього використання. Нижче представлені типові рішення сонячних станцій, хоча це скоріше шаблони для загального ознайомлення з влаштуванням системи. Для точних розрахунків - ви можете звернутися до наших спеціалістів, які зможуть підготувати індивідуальне рішення яке б максимально підходиле під ваші потреби.

Сонячні станції під зелений тариф close

Сонячні електростанції під зелений тариф окрім економії дозволяють заробляти на продажу електроенергії в мережу за ставками зеленого тарифу

Готові рішення по сонячним станціям під власне споживання close

Сонячна електростанція під ключ від компанії Solar Technology

Бажання купити сонячну електростанцію для дому є виправданим для кожного українця. Це не просто примха моди, а необхідна реальність, яка продиктована низкою причин, таких як:

  • періодичне відключення електропостачання;

  • високі тарифи на електроенергію;

  • екологія.

Домашня сонячна електростанція під ключ дозволить значно зменшити споживання електроенергії та отримати додатковий прибуток. Вся утворена енергія сонця передається через інвертор у загальну електромережу.

З року в рік використання альтернативних видів енергії для власних будинків і для промислових об'єктів стає все більш звичною справою. Установка сонячних станцій дає можливість зменшити витрати на енергоносії, а надлишок енергії продавати у загальну електромережу за «зеленим» тарифом.

Як розрахувати сонячну електростанцію для дачі?

Приймаючи рішення встановити високотехнологічне енергозберігаюче обладнання, власникам будинків дачного типу важливо визначитися - бажають вони замінити всю електроенергію на зелену або тільки частину, а також чи будуть вони продавати зайву енергію у загальну мережу. Відповідь на ці питання необхідна, щоб розрахувати потужність автономної електростанції для дачі.

У тому випадку, якщо власник будинку хоче самостійно встановити СЕС, він може скористатися спеціальним онлайн калькулятором на нашому сайті, який може розрахувати сонячний масив, а також підібрати ємність акумуляторних батарей. 

Яку купити електростанцію для дачі?

Якщо ви визначилися з місцем установки сонячної електростанції для дачі, а також намітили необхідний комплект електроприладів, дотримуйтеся наступних рекомендацій.

При розрахунку площі сонячного масиву, який покриє споживання ваших приладів у літній час, скористайтеся спеціальним онлайн-калькулятором. У розрахунок навантаження включите всі побутові прилади, що знаходяться в будинку, вкажіть час їх роботи та виберіть сонячний масив, який закриє добове споживання енергії у літній період з запасом, що становить не менше 20% загальної потреби.  

Для дачного будиночка можна вибрати будь-який тип панелей, але при цьому потрібно врахувати можливість доставки в ваш район і форму стіни або даху, де буде безпосередньо кріпитися обладнання.

Зазвичай для сонячної електростанції для дачі вибирають наступну напруга системи акумуляторів - 12, 24 або 48 Вольт. Якщо на дачі немає низьковольтних приладів, то перевагу краще віддати акумуляторам з великим значенням, наприклад, 24 вольт. Якщо сонячний масив виходить значним - від 800 ват і більше, то слід вибрати 48 вольт. Більш простими словами, сумарної ємності акумулятора повинно вистачити на 36 і більше годин автономної роботи при стандартному навантаженні.

На наступному етапі необхідно визначитися, чи будете ви користуватися дачним будиночком в інший час, крім літа. Якщо ні, то для перетворення напруги підійде простий інвертор, який має чистий синус. Якщо ж ви хочете комфортно проводити вихідні на дачі, наприклад у зимовий час або у міжсезоння, то без джерела безперебійного живлення не обійтися. Потужність інвертора повинна покривати сумарну потужність одночасно включених приладів, а також врахувати пікові навантаження.    

Вкрай важливим аспектом у цьому питанні є вибір виду контролера, оскільки даний пристрій відповідає за правильний заряд батарей. Вибір подібного пристрою краще доручити нашим фахівцям.

Незважаючи на те що, пристрої захисту, запобіжники та різні мережеві фільтри складають невелику частину бюджету, радимо їх придбати, оскільки вони позбавлять вас від проблем та страхів у процесі роботи системи. Не варто економити на цьому моменті, оскільки просте замикання акумуляторів може призвести до пожежі.

Якщо у вас немає часу розбиратися у всіх нюансах - довірте цю роботу професіоналам, які не перший рік працюють у цьому напрямку. Купити сонячну електростанцію для дачі не складно, якщо ви будете співпрацювати з перевіреними компаніями. 

Яку площу необхідно мати для розташування сонячної електростанції для дачі і будинку?

Перед тим, як купити сонячну електростанцію в Україні, необхідно мати розуміння того, яку площу займе установка сонячної електростанції. Це дозволить підібрати найзручніше місце для розміщення сонячної електростанції з максимально необхідною потужністю. Чим більше фотоелектричних модулів, тим більше площа. Не менш важливим є вмілий розрахунок необхідного кута нахилу та орієнтації конструкції.

Сонячна електростанція потужністю 10 кВт – це 38 270-Ватних модулів площею 1,6 кв м (38 модулів у цілому).

Якщо у вас приватний будинок, то розташування сонячної електростанції на схилі даху – найбільш оптимальний варіант. Для такого розміщення сонячної електростанції необхідна площа становить 75 кв м разом з необхідними інтервалами між сонячними батареями. Наші співробітники готові зробити всі підрахунки за вас. Ми ретельно вивчимо вашу територію, дачу або будинок і порадимо найоптимальніший варіант.

Домашня сонячна електростанція: ціна та правила вибору

Перед установкою сонячних електростанцій для будинку, які використовуються для заощадження електроенергії необхідно визначитися — чи хочете ви замінити всю електроенергію на «зелену» або тільки частину, а також чи плануєте ви продавати надлишки енергії у загальну електромережу. Залежно від того, яке рішення Ви приймете, ми розрахуємо вам необхідну потужність сонячної електростанції.

Наша компанія надає найвигідніші ціни на сонячні електростанції по всій Україні. Для замовлення звертайтесь за телефонами вказаними на сторінці контактів.

Солнечные батареї для дому: гайд по выбору

Итак, ви прийняли остаточне рішення купити солнечні батареї для приватного будинку. Обеззброєна енергетика - це екологічно чисто і з усіма сторонами: ви забезпечили своє господарство енергією і перенесіть завісу від центрального постачальника. Крім того, підключені до кабельних і провідних кабелів можуть банально не задовольняти раціональну потребу в енергії, пов'язаної з придбанням великої кількості електроприводу. Однак для вирішення цього питання варто придбати сонячну батарею для житла в Україні.

1. Тип панелей
Залежно від того, з якого матеріалу виготовлені панелі, виділяють три типи:

• кремнієві (моно- і полікристалічні);
• тонкоплівкові;
• тандемні.

Найпоширеніші - кремнієві, оскільки вартість сонячних батарей для приватного будинку, зроблених з кремнію, залишається найбільш доступною. Їх переваги - високий ККД - до 18%. При цьому монокристалічні мають більшу продуктивність і меншими габаритами, панелі цього типу чорні. Полікристалічні батареї коштують дешевше, візуально відрізняються кольором - тут переважають усі відтінки синього.
Тонкоплівкові панелі відрізняються більш низьким ККД (до 12%) і коротким терміном служби - досить швидка деградація елементів змусить вас частіше їх міняти.
Тандемні, або багатошарові, мають найвищий ККД - близько 30%, проте в побуті не застосовуються. Така продуктивність використовується на космічних станціях.

2. Площа покриття
Якщо ви плануєте віддати під геліосистему невелику частину присадибної ділянки або дах маленького будиночка, краще купити сонячні батареї для дому, виконані з монокристалів. Вони монтуються в умовах обмеженого простору і демонструють високу ефективність в генерації енергії.
Якщо ж з місцем проблем немає, можна купити полікристалічні панелі. Це рішення, буде, можливо, не таким естетичним, але більш дешевим і дуже ефективним.

3. Окружающие условия
Для території, на якій ніщо не перекриває сонячне світло, краще дізнаватися вартість сонячних батарей для приватного будинку в Україні, які виконані з монокристалічного кремнію. Їхній головний недолік - при частковому затіненні перестане працювати вся панель, тому їх ефективніше застосовувати в зонах високої світловий інтенсивності і без дерев і будинків.
Там, де можливі часткові затінення, потрібно зупинити свій вибір на полікристалічних моделях. Вони добре вловлюють розсіяне світло, і якщо частина панелі буде закрита тінню, то просто трохи буде знижено ККД, але генерація не зупиниться.

4. Температурний режим
Незважаючи на те, що панелі розраховані на роботу з енергією сонця, перегрівів вони не терплять - від цього знижується їх ККД. Температурний коефіцієнт вказується в технічних характеристиках, він показує, на скільки знизиться генерація при підвищенні температури на 1 градус. Оптимальним показником, при якому проводяться лабораторні тести, є 25 градусів Цельсія. Однак в спекотний сонячний день температура панелі може досягати і 50, і 60 градусів, що призведе приблизно до 10-відсоткового падіння ККД. Це необхідно враховувати при розрахунку ефективності всієї системи.
Чим вище клас панелі, тим менші втрати ефективності вам загрожують.

5. Бренд, гарантія, обслуговування
На сонячні батареї для дому ціни не можна назвати низькими, а тому багато хто намагається заощадити, купуючи продукцію безіменних фірм. Така економія обернеться збитками і розчаруванням, адже ніхто не дасть гарантію, що куплена вами панель саме того класу і саме з такими характеристиками. Та й ціна на неї навряд чи так вже критично відрізнятиметься від пропозицій офіційних дилерів. Таким чином, коли система почне виходити з ладу, вам банально не буде до кого буде звернутися, і доведеться платити і купувати панелі знову.
Виробник з ім'ям і офіційні дилери - нададуть і гарантію на продукцію, і технічне обслуговування при необхідності. Крім того, у відомих брендів часто є готові рішення. Таким чином, заплативши гроші, ви отримаєте комплект сонячних батарей для дому, ціна буде включати і інше необхідне обладнання і матеріали: інвертор, акумулятор, перехідники, кабелі, кріплення і т.д.

6. Потужність
Визначте, скільки електроенергії в день необхідно вашого будинку і який відсоток цієї потреби ви плануєте перекривати за допомогою сонячного світла. На цьому ринку представлені варіанти від тих, що придатні для заряджання ліхтарика і електричної зубної щітки, до величезних промислових геліоенергетичних рішень.
Якщо в планах коштує повний перехід на відновлювану енергетику, в розрахунок слід розміщувати не менше 20% плюсом до існуючого енергоспоживанню. Так ви зможете включати одночасно кілька електроприладів, а також не відмовляти собі в покупці нової техніки.
Цей параметр визначає і кількість «квадратів» панелей, і необхідну площу під їх розміщення.

Автономні сонячні електростанції close

Автономні електростанції - принцип роботи та переваги

Автономна електростанція на сонячних батареях являє собою "самостійну" систему електроживлення, яка стане в нагоді у випадках коли неможливо підключатися до загальних ліній електропередач або ви просто бажаєте перейти на екологічно чисте джерело енергії. Цим системам не потрібно підтримувати паралельне функціонування з централізованою електромережею, вони працюють разом з дизельними генераторами, вітрогенераторами та міні ГЕС. З огляду на потреби, можна встановити будь-яку гібридну систему електропостачання із застосуванням сонячних фотомодулів.

У більшості випадків автономна електростанція для будинку використовується у тих районах, де немає централізованого електрозабезпечення. Дане рішення можна застосовувати й для постачання електрики до мобільних об'єктів.

Автономні електростанції для будинку встановлюють також жителі України, які хочуть знайти енергонезалежність та зменшити рахунки на комунальні послуги. Solar Technology має великий досвід у даній сфері і готова допомогти своїм клієнтам у виборі оптимального варіанту сонячної станції. Наші фахівці врахують всі ваші вимоги, а також підберуть конструкцію, яка впишеться у ваш бюджет.

Переваги використання автономного електропостачання на сонячних батареях. Все по поличках, без води!

Конструкція автономних електростанцій для будинку зазвичай складається з чотирьох базових елементів:

  • сонячна батарея;

  • контролера заряду;

  • акумулятор;

  • інвертор.

Сонячні модулі призначені для заряду акумуляторних батарей, пристрій контролера заряду використовується для передачі енергії з сонячних батарей до акумуляторів, не застосовуючи перезарядку. Акумуляторні батареї накопичують згенеровану електроенергію від сонячних панелей і надають можливість користування електроенергії у нічний час. Інвертор грає важливу роль у перевтіленні постійної напруги від акумуляторних батарей у змінну 220 В частотою 50 гц.

Якщо вже прийнято рішення купити автономну електростанцію, особливу увагу варто приділити вибору інвертора. Для визначення необхідної потужності цього приладу потрібно обчислити загальну потужність всіх пристроїв, які планується включати одночасно. Вибираючи необхідний інвертор та контролер заряду потрібно враховувати збільшення потужності сонячних й акумуляторних батарей. Тому що збільшити потужність батарей можливо, а ось інвертора та контролера ні.

У багатьох європейських країнах автономна сонячна електростанція для будинку застосовується для резервного енергозабезпечення. Перейти повністю на використання сонячної станції не представляється можливим, бо виробленої енергії буває недостатньо, зокрема це стосується зимового періоду. Однак, завдяки впровадженню ефективних систем накопичення та спеціалізованого програмного забезпечення, цей недолік у найближчому майбутньому буде усунений, що дозволить насолодитися тими перевагами, які отримує власник станції після її установки.

До основних переваг автономної СЕС можна віднести наступне:

  • можливість монтажу систем у віддалених районах,

  • безшумність,

  • екологічна безпека,

  • мінімальні вимоги до технічного обслуговування.

Автономне електропостачання в Україні від компанії Solar Technology

Перевагами електростанцій автономних насамперед є їх безпека для навколишнього середовища та користувачів, висока технологічна функціональність, простота та доступність при монтажі, практичність технічного обслуговування, яке не вимагає великих витрат часу й фінансів. Крім цього, установка автономної сонячної енергосистеми дає абсолютну незалежність - у вас не виникне необхідності встановлювати додаткові джерела живлення. Використання даної системи забезпечує безперебійну роботу всіх необхідних електроприладів користувача.

Основним напрямком діяльності нашої компанії є проектування та комплектація автономної сонячної електростанції для забезпечення енергією різних об'єктів, будь то домашнє господарство або велике підприємство. Сонячна електростанція вважається не тільки екологічним рішенням, але й вигідним придбанням в економічному плані. На нашому сайті ви зможете замовити автономну електростанцію на сонячних батареях будь-якої потужності. Якість обладнання та демократичні ціни приємно порадують кожного клієнта. Ми працюємо із замовниками по всій території України.

Отримати надійну і стабільну сонячну електростанцію можна тільки в тому випадку, якщо скористатися послугами справжніх професіоналів. У Solar Technology ми надаємо послуги проектування і монтажу гібридної системи. Наші інженери підготують проект, який дозволить отримати максимальне вироблення «зеленої» енергії. У нашій компанії ви зможете придбати надійні, автономні та легкі в експлуатації конструкції.

Гібридні сонячні електростанції close

Чому все більше клієнтів купують гібридні сонячні електростанції?

У сучасному світі енергетична незалежність стає все більш доступною, і кількість малих сонячних електростанцій зростає з кожним днем. Але будь-яка фотоелектрична електрогенеруюча система є досить складним комплексом та існує багато її різновидів.

У загальному вигляді типова сонячна електростанція малої потужності складається з наступних елементів:

  • сонячна батарея, яка безпосередньо виконує перетворення світлової енергії в електричну;

  • інвертор, який перетворює постійну напругу від фотоелектричних модулів (або акумуляторів) у змінну напругу 220, 380 В, 50 Гц.

  • крім того, до складу електростанції може бути доданий акумуляторний блок, який забезпечує живлення мережі в темний час доби та контролер заряду акумуляторних батарей.

Таким чином, гібридні сонячні станції являють собою унікальне рішення, яке дає власникам безліч переваг. З їх допомогою можна використовувати побутову електричну мережу, а в разі відключення електрики можна забезпечити собі повну енергонезалежність. Крім того, надлишки виробленої електричної енергії можна продавати за «зеленим тарифом». Ця СЕС вдало поєднує у собі властивості як автономної, так й мережевої станції. Слід розуміти, що коштувати таке обладнання буде недешево. Кожному покупцеві, напевно, цікаво, чим гібридна станція відрізняється від інших. Далі ми постараємося докладніше розповісти про дане рішення.

Гібридна сонячна електростанція та інші різновиди

Всього можна виділити чотири типових схеми взаємодії елементів приватної електростанції із загальною електромережею та споживачами електрики.

1. Автономні електростанції. Повністю автономне живлення з накопиченням денних надлишків в акумуляторах та живленням від них вночі;

2. Автономні електростанції з резервуванням. Автономне живлення з перемиканням у темний час доби на резервне джерело (наприклад паливний генератор або мережа);

3. Мережеві сонячні електростанції. Вся вироблена електрика надходить у державну електромережу за "зеленим тарифом". Харчування електроприймачів здійснюється тільки від загальної мережі. Оплачується різниця між спожитою та виробленою енергією. З економічної точки зору швидше окупається.

4. Мережеві гібридні електростанції. Від фотоелектричних панелей спочатку йде зарядка акумуляторних батарей, потім залишок виробленої енергії скидається у загальну електромережу за «зеленим тарифом». Живлення споживачів йде від державних мереж, а при зникненні в них напруги - від акумуляторів. Термін окупності даної системи є довшим ніж у мережевій, але вона дає користувачеві повну енергетичну незалежність. Тому наші клієнти все частіше віддають перевагу гібридним електростанціям.

Мережеві сонячні станції більше підходять для підприємств, ніж для приватних будинків. Річ у тім, що вдень багато жителів України знаходяться на роботі, а витрачати електрику починають тільки ввечері. Варто відзначити, що тариф до 23.00 вважається максимальним. Якщо встановити гібридну станцію, то протягом дня ресурси будуть накопичуватися, а ввечері та вночі ви зможете їх витрачати без обмежень.

Що стосується підприємств, то вони зазвичай працюють вдень, тому для них більш вигідним варіантом є мережева станція. Гібридна сонячна електростанція дає можливість зберігати енергію і застосовувати її у разі необхідності на свій розсуд, що дуже зручно для окремих осіб.

Кому підходять гібридні сонячні електростанції?

Дане рішення підходить для власників приватних будинків, які не хочуть переплачувати за звичайну електрику. Також, це оптимальна СЕС для тих, хто мріє забезпечити собі енергонезалежність, а також отримати прибуток від продажу виробленої електричної енергії.

Якщо ви живете у віддаленій місцевості, де часто відбувається відключення мережі, то, щоб забезпечити себе електрикою та не допустити поломки побутової техніки, необхідно встановити у себе сонячну електростанцію. Звичайно, покупка сонячних панелей вимагає певних інвестицій, але при цьому, ви зможете одразу відчути переваги, які отримаєте, встановивши СЕС. Наприклад, ваш будинок стане енергонезалежним та сучасним. Згодом система покриє витрати, причому, продаючи надлишки енергії, ви зможете значно скоротити час окупності.

Переваги сонячної гібридної електростанції

Оскільки цей вид станції поєднує у собі ознаки автономної та мережевої моделі установок, то деякі її переваги можуть бути схожими:

  • можливість зберігання "зеленої" енергії та використання її при необхідності;

  • незалежність від мережі у разі відключення електрики;

  • висока надійність конструкції;

  • довгий термін служби.

Якщо вам буде недостатньо виробленої електричної енергії, то ви завжди зможете використовувати необхідну кількість від загальної мережі. Оскільки ви будете менше споживати енергії з традиційних джерел, то рахунки на комунальні послуги істотно зменшаться.

Гібридна сонячна панель від Solar Technology

Гібридні сонячні електростанції зберігають всі переваги інших типів малих сонячних систем. Єдиним помітним недоліком розглянутих електростанцій є зростання вартості за рахунок необхідності придбання блоку акумуляторів та більш дорогого інвертора з функцією джерела безперебійного живлення. Але різниця у 10-15 відсотків повністю окупається зростанням надійності системи електропостачання.

Наша компанія займається розробкою, комплектацією, постачанням та установкою надійних сонячних станцій для домашніх господарств та підприємств. Широкий асортимент і технічні можливості обладнання дозволяють нашим співробітниками підбирати найбільш підходящі варіанти СЕС для клієнтів. У процесі роботи фахівці враховують не тільки вимоги замовника, але й запланований бюджет.

Сьогодні багато покупців цікавляться покупкою гібридних сонячних електростанцій. Якщо у вас є які-небудь питання, то фахівці Solar Technology готові надати вам безкоштовну консультацію. Чому слід звертатися саме до нас? Ми отримуємо обладнання від відомих виробників, до кожного клієнта здійснюється індивідуальний підхід. Ви також можете замовити у нас додаткові послуги, наприклад проектування або сервісне обслуговування.

Енергетична незалежність в рамках одного будинку

Установка сонячних панелей на дах приватного будинку, на присадибну ділянку або балкон висотки перестало бути чимось незвичайним. Постійне зростання цін на електрику просто змушує задуматися про те, щоб купити готові рішення для дому сонячні батареї. Крім економічної вигоди, йдеться про зростання екологічної свідомості жителів Землі. І відновлювальна енергетика - прямий шлях до гармонійного співіснування з навколишнім світом.

Сонячні батареї: готові рішення для дому

Тема сонячної енергетики досить складна, пізнання більшості обмежуються картинками в інтернеті або випусках новин. Але у всьому розбиратися неможливо, та й нема чого, оскільки на спеціалізованій майданчику вже зібрані сонячні батареї для дому готові комплекти.

Зазвичай комплект включає в себе:

• власне геліопанелі;
• інвертор;
• акумуляторні батареї;
• комплектуючі (кабелі, кріплення, розподільний щит, автомат захисту і т.п.).

Крім власне матеріальної складової, сонячні батареї для дому готові рішення передбачають ведення всієї відповідної документації: проектування, узгодження, розрахунки, оформлення «зеленого тарифу»; а також монтажні та пуско-налагоджувальні роботи.
Таким чином, сплативши один раз певну суму, ви отримаєте комплексне обслуговування від початку і до кінця. Готові рішення виконуються «під ключ», так що вам в принципі нема про що турбуватися.

Як вибрати сонячні батареї для дому готові рішення

Уже з постановки питання стає зрозуміло, що рішення існує не одне. І щоб установка геліосистеми стала дійсно вигідним вкладенням коштів, ознайомтеся з пропонованим асортиментом.

Вибір роблять виходячи з таких параметрів:

• необхідна потужність - розрахувати потрібно, знаючи, скільки енергії споживає ваш будинок за місяць, плюс запас на зростання енергоспоживання (тобто на придбання нових електроприладів). Цей параметр найважливіший, оскільки в кінцевому підсумку все сонячні панелі мають кінцеву мету у вигляді повного покриття потреб домогосподарства в енергії;
• клас устаткування (панелей) - маркується Grade A, B, C. Панелі класу А - без видимих ​​дефектів і без дефектів, які виявляються при люмінесцентному контролі. Панелі класу B і C мають певні некритичні пошкодження і використовуються для виготовлення більш дешевих модулів;
• інвертор і акумулятори - тут оцінюється потужність і бренд виробника.

Як правило, фахівці вже продумали все за клієнтів, об'єднуючи елементи системи в пакетних пропозиціях «під ключ». Вартість буде залежати від зазначених параметрів, зазвичай пропозиції так і розподіляються по класах «Економ», «Стандарт» або «Преміум». Втім, наявність пакетних рішень не скасовує того факту, що елементи в них можна замінити на ті, які вибере клієнт.
Обов'язковою умовою також є гарантія на всі складові системи і на роботу. Саме тому купувати потрібно у компаній з репутацією, які можуть підтвердити якість своєї роботи. До них же ви потім зверніться обслуговування або технічну заміною запчастин установки.

Сонячні батареї: готові рішення для дому та важливі питання

1. Місце розташування будинку
Навіть саме продумане пакетне рішення не буде ефективним, якщо будинок знаходиться в тіні густих дерев або сусідньої багатоповерхівки. Причому у випадку з деревами на власній ділянці проблему можна вирішити, наприклад, обрізанням гілок, то умови міської забудови змінити не вийде.
Виходячи з розташування варто вибирати тип панелей. Наприклад, для полікристалічних кремнієвих часткове затемнення не критично, а ось монокристалічна система відразу перестане виробляти електрику.
Чим більше сонячного годинника місце для панелей знаходиться власне на сонці, тим вигідніше буде ваша інвестиція.

2. Інсоляція
По суті, це показник кількості сонячного світла, яке буде доступно панелям для перетворення в електрику. Для різних регіонів країни інсоляція різна, вона впливає на місце розташування панелей і їх кількість. При розрахунках професіонали обов'язково врахують цей параметр.

3. Кількість панелей
Залежить від необхідної домогосподарству потужності та інсоляції. Для отримання певної кількості енергії в сонячному регіоні зона покриття панелями буде менше, ніж на частково затіненій території.

4. Обслуговування
Система автономна і не вимагає особливої ​​уваги. Єдине, за чим потрібно стежити - за акумуляторами і чистотою панелей. Їх не миють щотижня, зазвичай вистачає одного-двох разів за півроку. Виняток становлять зимові місяці, коли снігопади можуть повністю закрити панелі, і ведеться неподалік будівництво - пил і бруд осядуть на площинах і перешкодять їм збирати сонячну енергію.

5. Утилізація
Гелиосистема буде працювати не менше 20-30 років, а то і більше, що зовсім не означає, що можна не замислюватися про те, як її утилізувати після закінчення терміну служби. Добре, якщо бренд-виробник приймає назад свої панелі для знищення без шкоди для екології.

Де в Україні купити готові рішення для дому - сонячні батареї

Компанія Solar Technology пропонує комплексний підхід до вирішення питання енергетичної незалежності. Наші фахівці візьмуть на себе розробку проектно-кошторисної документації та консалтинг. Разом ми підберемо систему, яка буде задовольняти ваші запити по потужності і вартості.

Налагодження та введення в експлуатацію установки - також турбота фахівців Solar Technology. І на цьому наша співпраця не закінчиться, оскільки ми надаємо послуги післяпродажного сервісу і аудиту системи. Технічне обслуговування, діагностика несправностей, поставки запчастин і консультації з модернізації установок - цілий комплекс послуг, який отримують наші клієнти.
Сонячна енергетика ближче ніж здається, зробіть своє житло енергонезалежною і екологічним.

Сучасні сонячні станції для дому

Сонце живить все, що є на Землі. Це чисте, безпечне і нескінченне джерело енергії, якому цілком можна довіряти. Його використання безпечне для планети, тому всі розвинені країни активно впроваджують зелені технології, щоб зберегти сприятливий клімат.

Розвиток сонячної енергетики сьогодні є пріоритетним напрямком у діяльності багатьох держав, не стала винятком й Україна. Завдяки сонячним установкам, люди змогли отримувати "зелену" енергію, яка не погіршує екологічну обстановку, допомагає зберегти природу і заощадити фінанси.

Використання електростанцій на сонячних батареях актуально у державах, які мають високий рівень інсоляції. Що ж стосується України, то ефективність використання енергозберігаючого обладнання в першу чергу залежить від регіону. Як розуміти? У південній частині країни сонячна енергетика використовується більш широко, ніж в північних областях. Електростанція на сонячних батареях є ідеальним рішенням багатьох проблем.

Наша компанія Solar Technology впевнена у тому, що сонце стане єдиним джерелом енергії для майбутніх поколінь. Ми замислюємося про довгострокову перспективу, тому знаходимося у постійному пошуку гармонії між нашими бізнес-цілями та стійкими результатами для людства. Ми працюємо над тим, щоб зробити сонячні електростанції для будинку доступними багатьом людям.

У нас є корпоративний офіс у Києві, і сьогодні ми є експертами в області сонячної фотоелектричної промисловості. Ми прагнемо надавати найсучасніші та якісні проекти з найвищим рівнем технологій для реалізації концепції зеленої планети.

Переваги сонячної електростанції будинку

Незаперечним плюсом сонячної електростанції є те, що вона істотно знижує вартість енергоспоживання. Дане обладнання працює від сонячної енергії, а саме перетворює сонячне випромінювання в електричну енергію. Сонячна електростанція для будинку сьогодні вважається більш вигідною та ефективною альтернативою бензогенераторам та іншим приладам, які використовуються при автономній електрифікації.

До плюсів СЕС також відносять їх ціну, швидку окупність, автономність роботи, можливість адаптації обладнання під потреби споживачів. Власники будинків, які хочуть збільшити загальну потужність обладнання, можуть додатково придбати сонячні батареї. Якщо ви хочете швидко заповнити свої витрати, то єдиний варіант зробити це – підключитися до зеленого тарифу і продавати надлишки енергії державі.

Наша компанія пропонує сонячну станцію для дому та промисловості, яку можна використовувати для будь-яких цілей. Ми поставляємо продукцію відповідно до запитів кожного клієнта. Сонячні панелі на будинок і вся система в цілому не забруднює навколишнє середовище. Вартість технічного обслуговування значно нижче, що робить її економічно вигідним. Станція має закінчену конструкцію з кріпленням для розміщення сонячних панелей, акумулятора і всіх типів блоків для регулювання контролера. Ми є провідним виробником, постачальником та експортером сонячних електростанцій в Україні. Наші вироби відрізняються:

  • низькою витратою; 

  • екологічною чистотою матеріалів;

  • чемним дизайном; 

  • багатою функціональністю.

Ми легко зможемо спроектувати та встановити електростанцію на будівлі або на приватному промисловому будинку. Беремо на себе всі клопоти з обслуговування обладнання і гарантуємо чудовий сервіс.

Чому варто купити сонячну електростанцію для дому?

Найпотаємнішою мрією кожної людини, звичайно ж, є стабільність. Постійне збільшення цін, різні суспільні катаклізми, зміна ідеології істотно підриває впевненість людини у майбутньому дні. Однак є те, що буде існувати завжди, а саме щоранку сонце буде сходити над горизонтом і дарувати людям цілий день своє тепло та енергію. До чого все це? Незважаючи на те, що сонце дарує енергію, 98% людей платять за неї генеруючим компаніям, які виробляють її з палива.

Якщо взяти для порівняння тарифи на електроенергію, які були у 2001 році і діючі, то можна помітити, що вони виросли в кілька сотень разів, причому дана тенденція буде продовжуватися. Єдиний варіант розірвати це замкнуте коло - купити сонячну електростанцію для будинку та перейти повністю на автономне електропостачання.

На Заході технології отримання енергії з альтернативних джерел розробляються вже понад півстоліття. У цих державах широко поширені вітрові і сонячні електростанції. Однак мінливість вітру призвело до того, що системи на основі фотоелектричних модулів сьогодні знаходяться на піку популярності.

Стандартно система СЕС включає сонячні батареї, акумуляторні батарей, контролер заряду, інвертор.

Якщо ви вирішили вибрати сонячні електростанції для будинку і купити їх в нашій компанії, то для початку потрібно правильно підібрати компоненти системи. А це означає, що необхідно врахувати всі можливості обладнання, а також визначити завдання, з якими воно повинно справлятися.

Щоб домогтися реальної енергонезалежності, необхідно врахувати наступні моменти. По-перше, замінити більшу частину електроприладів, причому перевагу слід віддавати більш економічним. Наприклад, звичайна заміна ламп на світлодіодні дозволить заощадити до 30% електрики.

По-друге, варто переглянути деякі споживчі звички. Зокрема, це стосується режиму дня, його краще організувати таким чином, щоб максимальне енергоспоживання випадало на світлий час доби. В цьому випадку електроенергія, яка надходить від сонячних елементів, буде відразу передаватися у домашню мережу через інвертор. Таке рішення дозволить істотно продовжити ресурс АКБ, оскільки вони мають лімітовану кількість циклів заряду й розряду.

По-третє, потрібно звести до мінімуму застосування пристроїв з нагрівальними елементами. Наприклад, прати білизну холодною водою без нагріву.

По-четверте, необхідно теплоізолювати будинок, оскільки відсутність теплоізоляції істотно збільшує витрати на опалення.

Вартість сонячної електростанції для будинку у Solar Technology

Одне з головних питань, яке турбує власників будинків, бажаючих перейти на використання сонячних електростанцій — це їх вартість. Важливо знати, що немає єдиної універсальної відповіді, тому що кожен будинок індивідуальний. Але ви можете перейти у наш каталог і подивитися вартість кожного елемента.

Пропоновані нашою компанією СЕС для дому допоможуть розв'язати проблеми з електроенергією раз й назавжди. У нашому каталозі представлені моделі з різною потужністю, тому ви без зусиль зможете вибрати оптимальний варіант, який не тільки покриє потреби будинку в енергії, але й дозволить заробити на її надлишках.

Якщо ви замовите у нашій компанії сонячні батареї для будинку під ключ, то ми зробимо вам прорахунок і зможемо сказати точну вартість.